mandag 29. september 2008

Mer pepperkaker

Her i huset har det vært pepperkaker på menyen i helgen. Og de er ikke spiselige! Men pepperkakestempler! Jeg har laget 2 pepperkakekort i tillegg til peppekakekorthuset fra forrige post. Ett av kortene er nok et bidrag til SUKKERSØTT utfordringen. Jeg har utfordret meg selv med å lage et papperkakekort som ikke var i typiske pepperkakefarger! Og det ble med vanillakartong og det nydelige snøkrystallpapiret fra 3ndyPapir.

Bidrag til Sukkersøtt. Jeg er litt usikker på om den lille bretten i hjørnet blir godkjent som den 2. bretten , men ellers har jeg alt som utfordringen ber om: bånd, bling og snøkrystaller. Snøkrystallen bak bretten er skjært ut fra Cricut og pyntet med Stickles Frost Lace. Den store snøkrystallen bak pepperkakehuset er en del av mønsterpapiret (3ndyPapir), men den er markert med Stickles Frost Lace. Pepperkakeoppskriften er rammet inn med RicRac bånd. Pepperkakene er pyntet med Stickles Frost Lace (det vises dårlig på bildet, men er mer synlig i virkeligheten). Alle stemplene fra www.kreativhobby.no - stemplet med StazOn Timber Brown.
Et typisk pepperkakekort i bruntoner. Det lysebrune papiret er fra 3ndyPapir og snøkrystallpapiret er fra fjorårets kolleksjon fra MyMindsEye. Alle stemplene fra www.kreativhobby.no - stemplet med StazOn Timber Brown.

10 kommentarer:

Anne Kristine sa...

Så flott julekort og likte godt pepperkakehus stemplet.Kan nesten lukte pepperkaker :o)
Litt usikker jeg også om den bretten er godkjent som den 2.bretten. Tror kanskje det var selve kortet som skulle ha minst 2 bretter...skal høre med de andre.
Ønkser deg en flott dag.
klem fra Anne

Anne Kristine sa...

Hei igjen Anne Bente :o)
Da har jeg hatt en liten "prat" med noen av de andre og vi tolket nok oppgaven slik at det bør være 2 brett så selve kortet. Så den lille bretten du har på panelet gikk ikke gjennom "sensuren" her dessverre.
Godt du har et kort med fra før av da. klem fra Anne

Mitt liv og litt til sa...

Er det stempel det huset du har på kortet? Det var stilig stempel. Kommer nok innom en dag etter jeg hvert på Rikshospitalet, for det tror jeg jagge meg jeg må ha ;)

Louise sa...

Kjempe fine, kan neste få litt julestemning her jeg sitter i det sure høstværet vi har idag.
Tror jeg likte det øverste aller best :-)

Nina sa...

kjempestilige kort! Har du embosset på pepperkakehuset?

Anne Bente sa...

Svar på spørsmål:
Mitt liv og litt til: Det er stempel-bare stikk innom en dag :-)

Nina: Nei - det er ikke embosset, jeg har kun stemplet og lagt på Stickles Frosted Lace på de hvite feltene.

Anne Kristine: Regnet egentlig med at det kanskje ikke ble godkjent, men det er jo lov å prøve seg... oppgaven ga uansett inspirasjon til kortet og da er jeg fornøyd.

Anne Kristine sa...

Ruller med øynene her...litt fram og tilbake her, Anne Bente...vi lar kortet passere allikevel siden det kunne misforstås ang. brettingen.
Håper du ikke blir sure på oss fordi vi surrer litt.
Ønsker deg en flott dag.
klem fra Anne

Anne Bente sa...

Til Anne Kristine: Jeg er like blid enten det blir godtatt eller ikke, det er utfordringen jeg synes er morsom. Så ikke tenk på meg! Dere gjør en flott jobb!

Maya sa...

Kjempe flotte kort!
Nyydelige detaljer!

Takk for att du deltar,
klem fra Maya :)

Hobbyscrapper sa...

Adventsmoro 18 - Kjempestilig kort! Likte godt både stemplinga, sjølve stemplane og plasseringa! Og har lyst på desse stempla sjølv...